Akademik Gelişim Programı

5 Ders

Katılım Koşulları

Programın Amacı

Atatürk üniversitesi öğretim üyelerine yönelik yapılan Akademik Gelişim Sertifika programı, kurumumuz tarafından daha önceden yapılmış olan senkron(canlı) seminerlerin kısaltılmış halini kapsamaktadır. Bu kapsamda  ders belirlenmiş olup her ders için video içerikleri oluşturarak sistem üzerinden öğretim üyelerine erişimine açılmıştır. Öğretim üyelerinin süreç sonunda sertifika alabilmesi için  sisteme kaydolarak var olan yukarıdaki kursları tamamlaması gerekmektedir.

Kimler Faydalanabilir?

Kısa bir süreliğine sadece Atatürk Üniversitesi öğretim üyeleri, bu sistemden faydalanarak sertifika alabileceklerdir. Sisteme “@atauni.edu.tr” uzantılı mail adresine sahip öğretim üyeleri katılabilecektir.

Giriş ve Kayıt

Sisteme giriş veya kayıt yapabilmek için sayfanın sağ üst kısmında bulunan “Giriş | Kayıt ol” butonlarına tıklayabilirsiniz ya da bu mavi yazıya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Kayıt olan kullanıcıların mail adreslerine aktivasyon maili gitmektedir.

Sistemin Kullanımı

Sistemin kullanımı aşağıdaki videolarda detaylı anlatılmaktadır.

Sertifika sistemine kayıt olma  Sertifika sistemine giriş ve ders içerikleri
Görüş ve öneri verebilmek için oturum açın